Despre Mine

Salut! Sunt Anca sau mai bine zis Aqua_Shell. Îți urez bun venit pe All Made Up!

Iată câteva lucruri pe care poate vrei să le cunoști despre mine:

Cum s-a născut All Made Up?


Am creat blogul All Made UP în iunie 2010 cu gândul să îmi exersez pasiunea pentru scris, îmbinând-o cu pasiunea pentru produsele cosmetice. Ulterior, All Made Up a trecut printr-o serie de transformări de look, care l-au adus în forma în care îl vezi acum. Sper să-ți placă!

[P.S. Există un formular unde poți să îmi oferi sugestii de îmbunătățire, dacă crezi că e nevoie de ceva specific]

Cine este Aqua_Shell?


Aqua_Shell e tipa (adică eu) care scrie pe blog din pasiune. Pseudonimul provine din două cuvinte englezești Aquarius(vărsător) și Shell (Scoică). Puse cap la cap fac referire la zodia mea, vărsător, legată de scoica în care m-am închis în adolescență, din timiditate. În cele din urmă, scoica s-a deschis, iar Aqua a ieșit triumfătoare și independentă! 😃

Cine este Anca?


Anca e numele meu real. Sunt o fire prietenoasă cu o dragoste intensă pentru frumos. Îmi place muzica, machiajul, scrisul și-o cafea bună, dar nu refuz nici un feedback constructiv bine intenționat. Sunt o mare adeptă a diplomației, așa că un comentariu răutăcios nu-mi va ajunge niciodată la suflet.

Am 26 de ani, am terminat jurnalismul la Cluj, orașul meu natal, iar acum lucrez oarecum în domeniu, scriind pentru BunăDimineața.ro. Pe lângă asta, mai îmi mișc degetele și prin content writing și social media management (sau cel puțin învăț să fac asta).

Unde mă găsești


Dacă ai întrebări sau propuneri pentru mine, mă poți contacta fie prin email, la anca [@] aquashells.net, la oana.ancka [@] gmail.com sau direct prin formularul de contact de pe site. În plus, mă găsești și pe social media, pe următoarele platforme:
  • Facebook 
  • Youtube
  • Twitter 
  • Instagram 
  • Pinterest

Disclaimer


Acest blog este o unul cu caracter personal. Orice material postat aici va fi unul original și conform normelor mele de strictețe. Toate fotografiile postate pe acest blog poartă watermark-ul ©by Aqua_shell  (în cazul în care o fotografie nu îmi aparține, voi specifica sursa acesteia). Este strict interzisă utilizarea materialelor foto-video, dar și a textului, de pe acest blog, fără acordul explicit al autorului. Citarea sursei pentru materialele folosite este imperios necesară, iar neprecizarea acesteia poate atrage după ea consecințe legale. 

Acest blog este deschis colaborărilor cu companiile de profil, în sistem barter. Toate produsele primite printr-un astfel de parteneriat vor avea o mențiune în articolul dedicat acestora. Testarea unui produs primit într-un parteneriat nu garantează un review pozitiv, însă există posibilitatea ca, în cazul în care recenzia acestuia este una majoritar negativă, review-ul să nu fie publicat. Toate postările de tip review de pe acest blog sunt formate din părerea autorului în proporție de 100%, așadar, prezintă o părere subiectivă asupra produsului.

Acest blog folosește linkuri de afiliere. Toate veniturile obținute în acest mod sunt folosite în scopuri de mentenanță și îmbunătățire a site-ului. 

Machiajele postate pe acest blog nu se vor a fi profesionale, întrucât nu practic această meserie.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top